tisdag 25 september 2012

Hemligheten


Jag har tidigare skrivit om tankens kraft.

Så vad är då Hemligheten? 

Hemligheten är svaret på allt som har varit,
allt som är och allt som någonsin kommer att vara.
                                                                Ralph Waldo Emerson
                                                                                            
 Du kan få, göra, bli vad du än önskar bara du lär dig hur Attraktionslagen fungerar. 

Vi använder oss alla av en kraft, en lag och det är lagen om attraktion. Du förstår den inte men du förstår heller inte elektricitet. Ingen vet vad elektricitet är men alla använder den.
Ett uttryck som du säkert känner igen är "Lika barn leka bäst". Allt som är i ditt liv, är det du som har dragit in. Det attraheras till dig på grund av de bilder du föreställer dig. Du drar till dig vad du tänker, det som upptar dina tankar. Om du är helt säker på vad du vill så håll fast vid de tankarna, på så sätt kallar du på lagen om attraktion. Du blir vad du mest tänker på.
Men de flesta tänker mest på vad de inte vill ha eller vad de inte vill bli, men lagen kan inte skilja på om det är bra eller dåliga tankar. Om du t ex är orolig för att bli sen till ett möte och dina tankar bara kretsar kring den oron kommer du säkert stöta på något hinder som gör att du kommer försent. Lagen tar inte hänsyn till vad du vill eller inte vill, den visar bara vad du tänker.


 Du skapar ditt eget universum steg för steg.
                                                                                          Winston Churchill

Det är en pågående process som aldrig tar paus. Det du tänker skapar du, arbete, vänner, familj och hälsa, hela ditt liv återspeglar dina tankar. Dina tankar och dina känslor skapar ditt liv. Vi tänker tusentals tankar om dagen och många av dem är omedvetna, så det är svårt att styra över dem. Om du vill styra dina tankar åt ett visst håll måste du även känna dem. Tankar orsakar känslor, bra och dåliga känslor. Mår du bra är du inne på rätt spår. Känner du oro och rädsla skapar du mer av det. Därför är det viktigt att känna harmoni och balans, då drar de känslorna till sig mer av samma sak. 
Om vi lär oss använda Hemligheten 
har vi möjligheten att skapa våra liv så som vi själva vill leva dem.
Var hjälpsam - då kommer du möta tacksamhet.
Var inte misstänksam - då kommer du möta förtroende.
Lita på människor - då kommer du möta tillit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar