lördag 23 november 2013

Lååång lista med böcker jag vill läsa

Böcker är ett stort intresse för mig och på biblioteket har jag alltid känt mig hemma, vilket jag tror beror på min mellanstadielärare som även var bibliotekarie och som ofta tog oss med till biblioteket och lärde oss hitta bland hyllorna och även lyckades förmedla sin kärlek till böckerna till oss elever. För några år sedan när jag inte mådde så bra och hade konstant huvudvärk var det till biblioteket jag ofta sökte mig, en plats full med liv och rörelse men ändå knäpptyst. Hur som helst så är tyvärr tiden en bristvara även när det gäller att läsa böcker, ofta har jag flera böcker på gång samtidigt och jag har alltid en lååång lista med böcker jag vill läsa, och just nu är det många nya böcker som är intressanta och står på min "vill ha lista". Några av dem är:
Som sagt lista kan göras lååång och jag hoppas årets långa julledighet räcker till för att beta av några böcker, hoppas kan man ju alltid...

4 kommentarer:

 1. Jag tar mig inte tiden att läsa böcker längre. Gjorde det mycket förut, innan barnen kom.
  Ska du vara långledig över julen? Jag tycker den tiden efter själva julafton är den absolut bästa, då kommer friden.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så lyckligt lottad att jag inte jobbar klämdagar (flextid) och i år är det ju flera klämdagar kring jul och nyår. Jag tänker ta tre dagar semester och då blir jag sammanlagt ledig 18 dagar i sträck, hur skönt blir inte det :) och jag håller med dig, det är ju dagarna efter jul som julfriden infinner sig och det är då jag hoppas hinna läsa lite böcker, varvat med skidåkning, för jag hoppas vi får lite snö till jul.
   Kram

   Radera
 2. Tack för bra boktips.
  Jag läser Analfabeten som kunde räkna just nu.

  SvaraRadera