måndag 26 augusti 2013

Mjukstarta vardagen med att ta vara på de vackra sensommardagarna

 

Kunde inte låta bli att gå hem några timmar tidigare från jobbet idag, är lyckligt lottad som kan flexa, för att njuta av ytterligare en underbar sensommardag.
Ni tänker väl på att inte chocka kroppen nu när vardagen, med allt vad det innebär, är här, utan försöker hitta på aktiviteter som förlänger semesterkänslan. Gå på festivaler och marknader, bada, grilla, äta utomhus, ta en skogspromenad eller göra kortare utflykter i den närmsta omgivningen. Jag och min man planerar att packa ryggsäckarna och vandra en liten bit på Östgöta leden, som går inte alls långt från vårt hem, och campa en natt. Man behöver ju faktiskt inte fara i väg till fjällen för att vandra när det finns så fina vandringsleder så nära inpå.
Mitt tips är alltså att mjukstarta hösten med att ta vara på de vackra sensommardagarna, för att orka med den långa hösten och vintern. 

 

2 kommentarer:

  1. Härligt att ha flex att plocka ut och kunna njuta av det fantastiska vädret som är nu.

    Kram Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar :) Var inne på din blogg och kikade runt lite och känner att jag blev nyfiken och vill titta mer men hinner inte just nu, men sen...

      Radera