måndag 6 juni 2016

Vi skulle bara så några krassefrön...


Det resulterade i tre timmars hårt slit, mest för Petri, med att gräva dike för kablar till bredband och trädgårdsbelysning. Diken som sedan skulle fyllas med grus.


Tyckte vi gott kunde fixa i ordning där kring däcket när vi ändå höll på men inte trodde vi det skulle medföra så mycket arbete. För det var inte bara kablarna just där vid altandäcket som skulle grävas ner utan det skulle även förberedas med kablar som skulle dras till ytterligare lampor. 


Men nu är det gjort och fröna är sådda :)


Det är inte alldeles enkelt det där med att inreda sitt gröna rum ;)

Birgitta & Petri

4 kommentarer:

 1. Men det blir ju bra! Jättefint där vid dammen, har ni öppen trädgård detta år? Skulle vilja se "på riktigt". ;)
  Ha det bäst. Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näpp, men ambitionen att vara med och visa upp vår trädgård finns, absolut, men vi tänkte vänta ytterligare något/några år innan vi tycker att trädgården är värd att visa upp. Kul ändå att intresse finns :)

   Allt gott! Birgitta

   Radera
 2. Det bästa med trädgården är att man själv bestämmer hur man vill ha det och vad man tycker är fint. Den är oftast ens egen lilla plätt här på jorden.
  Bästa hälsnngar
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker nog det är så med all inredning, att man själv bestämmer hur man vill ha det. och jag tror man mår allra bäst om inredningen speglar ens personlighet och inte är en kopia av senaste trenden.

   Allt gott!
   / Birgitta

   Radera